Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Az Ipar Hete Baden-Württembergben 2017. június 19-25. | MKIK

honlapján!

-

Tagozataink

Az Ipar Hete Baden-Württembergben 2017. június 19-25.

Szerző: BL | 2017. június 13.

Magyarország Főkonzulátusa, Stuttgart

 

Az Ipar Hete június 19 és 25 között kerül megrendezésre Baden-Württembergben, amely több mint 200 programmal várja az érdeklődőket. „Baden-Württemberg Németország legerősebb ipari tartománya és ezt meg is akarjuk mutatni! Az iparunk sokoldalú, innovatív és érdekes munkahelyeket kínál, de biztosítja is az elért jómódot.” fogalmaz a tartományi gazdasági miniszter Nicole Hoffmeister-Kraut.

Az Ipar Hetén a Mittelstand (kis- és közepes vállalkozások), a nagyvállalatok, a kutatóközpontok, a kamarák, a szövetségek, a duális főiskolák, a szakiskolák és a múzeumok is részt vesznek. A rendezvények és események fókuszában leggyakrabban az Ipar 4.0 és a digitalizáció állnak. Vállalatok nyitják meg kapuikat és engednek bepillantást működésükbe.

 

A programsorozatot a tartományi Gazdasági, Munkaügyi és Lakásépítési Minisztérium szervezi az LVI, a BWIHK, a Tartományi Munkaadók Szövetsége, az IG Metall Szakszervezet, az IG Bergbau-Chemie-Energie és a DGB Bezirk Baden-Württemberg együttműködésével. Az esemény június 19-én kezdődik Stuttgartban „Ipar Baden-Württembergben” c. jövőorientált konferenciával.

 

A programról bővebben: http://www.industriewoche-bw.de/de/startseite/

 

A program Facebook oldala: https://www.facebook.com/IWO.BW

 

 

Készítette: Dr. Bencsik Dávid KGA