Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Közbeszerzés Ausztriában, piaci lehetőségek haladó exportőrök részére | MKIK

honlapján!

-

Tagozataink

Közbeszerzés Ausztriában, piaci lehetőségek haladó exportőrök részére

Szerző: BL | 2017. június 27.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2017. június 20-án "Közbeszerzés Ausztriában, piaci lehetőségek haladó exportőrök részére" címmel rendezvényt szervezett Budapesten  az MKIK székhelyén.

A rendezvény az Ausztria iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújtott tájékoztatást az osztrák piaci lehetőségekről közbeszerzési szempontból, az osztrák közbeszerzési jog sajátosságairól, magyar vállalkozások tapasztalatairól az osztrák közbeszerzések területén valamint a Magyar Nemzeti Kereskedőház exportfejlesztési szolgáltatásairól.

Az eseményt Tényiné Stark Mária az MKIK nemzetközi igazgatója nyitotta meg köszöntőjével. Ezt követően dr. Tefner Nóra Borbála, Magyarország Bécsi Nagykövetségének külgazdasági attaséja ismertette az osztrák piaci lehetőségeket közbeszerzési szempontból, majd Dr. Katharina Trettnak-Hahnl ügyvéd asszony a bécsi KWR Karasek Wietrzyk képviseletében nyújtott részletes tájékoztatást az osztrák közbeszerzési jog sajátosságairól.

Az osztrák közbeszerzések terülétén szerzett tapasztalatairól Cselényi Krisztina a Via Group Solution Services ügyvezetője tartott beszámolót. Az előadássorozatot végül Lilik Gábor, a Magyar Nemzeti Kereskedőház projekt menedzsere az MNKH exportfejlesztési szolgáltatásainak bemutatásával zárta. Az előadásokat követően a résztvevőknek lehetőségük nyílt személyes konzultációkra az előadókkal.

 

Az előadók által rendelkezésre bocsátott előadásokat az alábbi linkekre kattintva megtekintheti, illetve letöltheti.