Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Fókuszban Latin-Amerika: Chile | MKIK

honlapján!

-

Tagozataink

Fókuszban Latin-Amerika: Chile

Szerző: Pálmay Flóra | 2017. június 20.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Fókuszban Latin-Amerika: Chile címmel 2017. június 14-én szemináriumot rendezett Budapesten az MKIK székhelyén. A rendezvény a budapesti Chilei Nagykövetség együttműködésével valósult meg.

Az esemény a Chile iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújtott tájékoztatást a chilei gazdasági és üzleti környezetről, a magyar-chilei kétoldalú gazdasági kapcsolatok alakulásáról, illetve az együttműködési lehetőségekről.

 

A rendezvényt az MKIK részéről megnyitotta Dunai Péter főtitkár. Az eseményen részt vett és köszöntőt mondott Őexc. Verónica Chahin, Chile nagykövete, valamint Markocsány Gábor, a KKM Latin-Amerika és Karib-térség Főosztályának vezetője. A szemináriumra Budapestre látogatott Enrique Carrasco, a ProChile varsói irodájának vezetője és munkatársa Katarzyna Kazmierska, akik részletes tájékoztatást nyújtottak Chile gazdaságáról, üzleti környezetéről és a befektetési lehetőségekről. A Magyar Nemzeti Kereskedőház nevében Tar Krisztina, a santiagói képviseleti iroda vezetője tartott előadást az exportlehetőségekről Chile viszonylatában. A rendezvény végén két vállalkozás, a Water and Soil Kft. és a WM Rendszerház Kft. mutatta be a chilei piacon elért sikeres üzleteiket.

 

Az előadók által rendelkezésre bocsátott előadásokat az alábbi linkekre kattintva megtekintheti, illetve letöltheti.

 

https://prezi.com/btwpj-wdeagm/copy-of-transdanubio-innovaciones