Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Brüsszeli Magyar Gazdasági Klub | MKIK

honlapján!

-

Tagozataink

Brüsszeli Magyar Gazdasági Klub

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Brüsszeli Képviselete és a Belgiumi Magyar Nagykövetség Külgazdasági Irodája 2007. szeptember 20-án a Magyar Kulturális Intézetben rendezett nagyszabású, ünnepélyes fogadás keretében megalapította a Brüsszeli Magyar Gazdasági Klubot.

A Brüsszeli Magyar Gazdasági Klub célja a Brüsszelben működő magyar gazdasági érdekképviseletek, az uniós intézmények gazdasági területtel foglalkozó magyar munkatársai, itteni külképviseleteink gazdasági diplomatái, a magyar sajtótudósítók, valamint a régióban sikeres magyar üzletemberek között egy aktív, informális kapcsolatrendszer kialakítása a következő mottóval: "Tudjunk egymásról, segítsük egymás munkáját!”.

 

A gazdasági klub keretében rendszeresen kerül sor kapcsolatépítő rendezvényekre. A klub tagjai – előzetes beleegyezésük függvényében – negyedévente frissített listát kapnak egymás elérhetőségeiről. A rendezvények közötti időszakban körlevélen keresztül lehetőség nyílik a tagok tájékoztatására a kört érintő hírekről, eseményekről, aktualitásokról.

 

A klubnak jelenleg kb. 120 tagja van. Csatlakozni a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével lehetséges.

Csatolt állományok: